Not known Facts About aukcija brodova

Eksplozivne, otrovne, radioaktivne i zapaljive materije mogu se prodati neposrednom pogodbom pravnom licu ovlašćenom za promet takve robe ili pravnom licu koje takvu robu koristi u procesu proizvodnje.

S obzirom na to da korisnici učestvuju u on the net aukciji, neće biti pod izloženi nikakvim pritiscima da odustanu od učešća u aukciji, niti postoji mogućnost da organizovanom međusobnom akcijom utiču na to da cena na aukciji bude niža. Korisnici koji kupuju predmete na ovaj način, uvek kupuju predmet za onaj iznos za koji su i spremni da ga kupe.

Prepoznali smo potencijal nekretnina u Španjolskoj pa smo odlučili ponuditi i njihove nekretnine. U današnjoj Slobodna Dalmacija pročitajte zašto i kako kupiti nekretninu u Španjolskoj.

Proces aukcije obično se dijeli na dvije faze. Međutim, ako se specifični ID brojevi prodaju na aukciji, faza 2 će početi odmah.

Izmjenama se želi unaprijediti zaštitu potrošača, posebice vezano za telefonsko nuđenje proizvoda i usluga i sklapanje ugovora putem telefona.

Kuburović je ukazala da upravo prinudna prodaja nepokretnosti izaziva veliki broj pritužbi građana, tako da očekuje da „eAukcija“ osigura trasparentniji i pravičniji postupak prodaje nepokretnosti.

Ormar (garderober) 2 komada. NAPOMENA: samo državljani BiH mogu učestvovati na aukciji! - za ovaj good deal kupac na licitiranu cijenu plaća ten % carine i seventeen % poreza! Stvari ponuđene na aukciji se prodaju u „ stanju u kakvom jesu“, bez garancije ili testiranja ispravnosti!

Pored pouzdanosti prodavca jako je bitno da Professionalčitamo tekst na dnu oglasa kako ne bismo kupili patike koje su npr. nošene ili pak mobilni telefon bez kutije, punjača i zaštitne maske bez obzira što se ovi proizvodi mogu naći na slici oglasa.

Kada izvršimo plaćanje u roku od par minuta ćemo dobiti electronic mail potvrdu kupovine i u narednih 1 do 2 radnih dana i obaveštenje o slanju proizvoda.

AUKCIJA TRAJE do završetka emisije, tj. dok voditeljka ne krene da odjavljuje emisiju  i napomene da se aukcija tog momenta završava. Licitant sa najvećom ponudom na kraju Television set Aukcije za umetničko delo iz  AUKCIONOG  BLOKA  postaje i VLASNIK tog dela.

Informacije objavljene na portalu potiču iz javno dostupnih izvora podataka. Ne odgovaramo za tačnost i istinitost dokumenata ili greške koje se mogu javiti prilikom preuzimanja read more istih.

In the event you drop the study, you are going to however have use of the identical information and facts and sources in the state.gov web-site as individuals who do take the study. The survey reports are offered only to condition.gov managers along with other selected personnel who need this information to conduct their duties. The Office could use other limited-time surveys for distinct functions, which are spelled out at the time These are posted.

EU zemlje kao i Canada i Amerika more info imaju rigorozne inspekcije za automobile koji su imali udes . Te inspekcije pokrivaju four hundred vitalnih sistema kod vozila tako da vozilo koje je bilo u udesu pa popravljenu cesto zna biti u boljem stanju nego slicno vozilo koje nije imalo havariju jer ova vozila nemora na inspekciju tako da kvarovi i problemi ne moraju uvjiek da budu otklonjeni. Uglavnom ako kupujes na aukciji najbolje je da uzmes novije automobile one-2 dvije godine koje je vratila neka firma ili pojedinac sa lizinga jer ce takvo vehicle jos uvjek imati garanciju a cijena ce biti puno manja.

SPECIFIČAN PROBLEM Kupovina vlastitog stana za mlade sve više postaje fantazija, dvije su skupine posebno pogođene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *